Servicii instalator timisoara

SERVICII INSTALATOR TIMISOARA

SERVICII INSTALATOR TIMISOARA

Oferim diversele servicii ale unui instalator Timisoara. Un instalator sau o echipa de instalatori din Timisoara este gata sa va ofere ajutorul de urgenta, in domeniul instalatiilor sanitare si a instalatiilor termice. 

Toate serviciile de instalatii sunt executate de catre instalatri autorizati,  bine pregatiti si cu experienta in domeniu. Executam lucrari de instalatii de diferite grade de dificultate, de la lucrari mici la lucrari complexe.

Va oferim servicii instalator Timisoara, servicii de instalare / montare, servicii de reparatii, servicii de desfundare sau servicii de racordare apa-canal. In urma examinarii probemei pe care o intampinati, un instalator autorizat Timisoara, are sa va prezinte optiunile pe care le aveti si costurile interventiei. Contactatin-ne cu incredere pentru a va face o estimare de pret instalator Timisoara.

Serviciile de instalatii se adreseaza persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Executam lucrari sanitare in apartametele de blocuri, in case, in sedii de firam, in hale, in depozite etc.

INSTALATOR SANITARE

INSTALATOR SANITARE

Oferim servicii in domeniul instalatiilor sanitare. Un instalator sanitar Timisoara, poate executa lucrarii de montaj baterie bucatarie, baterie baie, montaj sifon, montaj cabina de dus, montaj cada baie, schimbare rezervor wc, reparare rezervor wc, racordare corespunzatoare a conductei de scurgrea masinii de spalat sau a masinii de spalat vase, etc.

Vezi servicii instalator sanitare Timisoara. Acceseaza butonu-ul de mai jos pentru a vedea serviciile de instalatii sanitare pe care le oferim

Read More
INSTALATOR TERMICE

INSTALATOR TERMICE

Oferim servicii in domeniul instalatiilor termice. Un instalator termice Timisoara, poate executa lucrarii de montaj incalzire in pardoseala Timisoara, montaj centrala termica, montaj calorifere/radiatoare, montaj pompe de caldura,montaj boiler Timisoara. Realizam sisteme complexe de automatizare. Cele prezentate mai sus sunt cele mai fregvente lucrari de instalatii termice pe care le realizam.

Vezi servicii instalator termice Timisoara. Acceseaza butonu-ul de mai jos pentru a vedea serviciile de instalatii termice pe care le oferim

Read More