Cum sa alegi un instalator bun in Timisoara

Cauti sau ai cautat un instalator bun in Timisoara?  De cate ori nu ai intrebat pe cineva daca iti poate recomanda un instalator bun in Timisoara? Desi o simpla cautare pe internet iti va arata cativa instalatori din orasul in care locuiesti ( Timisoara ), totusi nu stii pe cine sa alegi si daca sa ai incredere in serviciile acestuia.

Indiferent ca este vorba de o reparatie minora sau de un proiect mai mare, sa alegi instalatorul gresit nu doar ca iti poate cauza niste pagube, dar poate sa iti afecteze si portofelul. Asa ca in loc sa alegi pe cineva la intamplare mai bine petreci putin timp cautand un instalator potrivit pentru a te asigura ca totul va merge asa cum trebuie.

Iata cateva moduri prin care poti gasi un instalator potrivit:

  1. Recomandare de la cineva cunoscut

Cel mai bun mod pentru a alege un instalator pe care te poti baza sunt recomandarile de la cineva pe care cunosti. Oricine are nevoie macar o data de un instalator, indiferent ca a avut o defectiune la baie, ca a avut nevoie de instalarea unor calorifere sau alte corpuri de caldura sau un proiect mai amplu precum instalarea unei centrale termice. Asa ca intreaba-ti familia, prietenii, vecinii si colegii daca iti pot recomanda un instalator care a facut treaba buna pentru ei. Daca ai printre cunostinte un electrician sau un constructor, ii poti intreba pentru ca adesea cunosc diversi lucratori in alte domenii.

  1. Recenzii pe internet

Ca intotdeauna internetul se doveste a fi util. Instalatorii independenti si afacerile mici si-au facut site-uri pe internet unde isi prezinta serviciile. Pe site-urile acestora clientii isi pot lasa propriile recenzii in urma solicitarii serviciilor.

De asemenea, exista multe recenzii pe forumuri si pe site-uri de socializare precum Facebook. Trebuie doar sa navighezi un pic pe internet si vei gasi cel putin o recomandare buna.

  1. Intreaba un pret orientativ telefonic

De obicei cel mai important lucru cand alegi un mester este bugetul de care dispui. Intreaba pretul la telefon pentru a sti la ce sa te astepti. Totusi trebuie sa ai in vedere ca la operatiuni mai ample, cei mai multi instalatori nu pot sa iti zica un pret exact pana nu vad ce este de facut la fata locului. Instalatiile sanitare si termice sunt complexe si preturile difera. Nu uita totusi ca cel mai mic pret nu inseamna si cea mai eficienta lucrare. Un instalator ieftin nu inseamna neaparat si ca este si cel mai bun.

Daca ai fost multumit de calitatea seviciilor instalatorului pe care l-ai ales nu uita sa ii pastrezi numarul de telefon pentru a-l solicita de fiecare data cand ai nevoie. Si, bineinteles, sa il recomanzi si altor persoane care sunt in situatia de a nu cunoaste un instalator si nu stiu pe cine sa aleaga.